Поліція встановила, що злочинна група вербувала людей з Нікополя, Марганця і Покрови, які перебували у важкому матеріальному становищі на роботу з хорошою зарплатою, повідомляє прес-служба поліції.

Поліція накрила торговців людьми.

За підозрою в торгівлі людьми булои затримані 42-річний чоловік і 41-річна жінка, які займалися пошуком людей для подальшої трудової експлуатації. Усього їм вдалося завербувати 30 людей з Нікополя і області.

Людям рабовласники обіцяли високу зарплату, соціальний пакет та комфортні умови праці в Одеській області. Але замість цього змушували тяжко працювати на сільськогосподарських угіддях по 12-13 годин. Постраждалі жили в бараках на території колишньої жіночої колонії-поселення в Овідіопольському районі за високим парканом. Комплекс будівель перебував під цілодобовою охороною, у тому числі з використанням собак. За будь-яку провину рабів били і позбавляли їжі.

Копи звільнили запорожців з полону.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Знай.uа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.