Запорожанин Сергій Сидоров на своїй сторінці опублікував цікавий кадр. Так, йому вдалося "познайомитися" з дикою твариною, що живе у місті, настільки близько, що пухнастий звір стрибнув йому на ногу.

Як виявилося, мила лісова тваринка взагалі не боїться людей, сміливо йде "на руки". Автор знімка припускає, що скоро і на плечі буде заплигувати.

Як би там не було, потрібно пам'ятати, що всі дикі тварини можуть переносити небезпечні інфекції.

Чоловік сфотографував ручну білку.

Нагадаємо, що на днями також була помічена міська білка - пухнаста красуня не боялася людей і щосили готувалася до зими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.іа, що Олексій Гончарук визнав, що рівень прожиткового мінімуму – недостатній, щоб надати українцям можливість вижити.

Знай.іа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.