До Дня захисника України в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилася виставка "Фактор свободи". Вона присвячена ролі Івана Мазепи, Симона Петлюри і Степана Бандери в українській історії.

Незвичайна виставка пройшла у Запоріжжі.

Щоб зробити виставку ще більш цікавою, автори спробували уявити, який вигляд могли б мати профілі Мазепи, Петлюри, Бандери в соціальній мережі Facebook. Дуже цікаво подивитися, хто ж би був у друзях цих великих людей і які б геолокації вони б відзначали.

"У виставці мова йде не тільки про Мазепу, Петлюру, Бандеру, як про звичайних людей, які були здатні на надзвичайні вчинки, але й про ціле середовище, сформоване навколо них, їх послідовників", - розповіли в краєзнавчому музеї.

На 2019 рік припадають ювілеї відомих особистостей: Мазепи, Петлюри і Бандери.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що на День захисника правоохоронці перекриють центр української столиці.

Знай.uа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.