Мешканка села Матвіївка повідомила у соцмережі Facebook про те, що її сусід Сергій тримає собаку і дев'ять цуценят в дуже жахливих умовах.

Собак утримують у жахливих умовах.

Жінка опублікувала моторошне відео нелюдського поводження з тваринами. Як виявилося, чоловік встановив на кордоні з її будинком невеликий металевий вольєр і поселив у ньому собаку з дев'ятьма цуценятами. Тварини перебувають у жахливих умовах, тому цуценята почали поїдати своїх менш сильних побратимів.

Мешканка Запорізької області постійно чує стогін змучених тварин. Поліція зарадити нічим не може, тому жінка просить допомоги у небайдужих городян і зоозахисників.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що на День захисника правоохоронці перекриють центр української столиці.

Знай.uа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.