Заборонити чіпси та піцу: батьки запорізьких школярів повстали проти поганої їжі. Вже на сайті електронних петицій Запоріжжя з’явилася пропозиція Віталія Бесчасного щодо заборони продажу в школах поганих продуктів.

У Запоріжжі планують заборонити продаж поганої їжі в школах.

Батьки проти продажу в школах піц-полуфабрикатів, газованої води, шоколадних батончиків, снеків з великим вмістом цукру. Діти обожнюють шкідливі смаколики, тому часто купують їх, відмовляючись від корисних сніданків чи обідів.

"Продаж чіпсів, газованої води, шоколадних батончиків та іншої шкідливої ​​для здоров’я їжі, потрібно однозначно заборонити на території шкіл міста Запоріжжя. Я вважаю, що це допоможе запобігти формуванню у дітей звички до вживання шкідливої ​​їжі і цукру. Крім озвученої заборони, батькам слід давати системні знання з питань здорового харчування" - йдеться у тексті петиції.

В школах пропонують продавати здорову їжу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що капітальний ремонт автодороги Одеса-Київ з створенням цементобетонних ділянок буде здійснюватися на кошти європейських банків.

Знай.uа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.