У Кирилівці знову навала небезпечної багатоніжки. І це вже третій рік поспіль. Ківсяк нападає на городи і гризе навіть бетон – не варто робити ще більший акцент на тому, наскільки небезпечні ці тварини.

Ці тварини можуть досягати навіть дуже великих розмірів.

Мешкають ці шкідники на занедбаних ділянках і активізуються особливо вночі й у холодну пору. За словами місцевого жителя В'ячеслава Куликівського, така ситуація почалася з тих пір, як власники порожніх земельних ділянок перестали косити бур'ян та траву.

В холодний і вологий сезон багатоніжки пошкоджують коріння рослин і коренеплоди - моркву, буряк, редис. Жителі Кирилівки звертаються до місцевої влади, так як потрібно якось боротися з цим шкідником. Адже в місті багато ділянок, що скуповують для перепродажу і не приділяють належної уваги прибиранню.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві скоро з'явиться кілька нових гілок метро, це набагато спростить життя городянам.

Знай.uа писав, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася з гучною заявою до шостого президента України Володимиру Зеленському.