Нова фінансова афера в Запорізькій області: жінці "впаяли" кредит без її відома. І якби не інтернет, потерпіла б і не дізналася про те, що на ній висить борг.

На жінку оформили кредит без її відома.

Мешканка Мелітополя на офіційному сайті "Бюро кредитних історій" дізналася про те, що вона нібито оформила кредит на суму 3 тисячі гривень у ТОВ "Інфінанс".

В поліції відмовилися розслідувати справу за відсутностю факту злочину. Але постраждала через суд домоглася справедливості. Суд постановив поліцейських внести відомості про подію в ЄРДР та розпочати розслідування.

Суд Мелітополя став на захист жінки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві скоро з'явиться кілька нових гілок метро, це набагато спростить життя городянам.

Знай.uа писав, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася з гучною заявою до шостого президента України Володимиру Зеленському.