Пільговики зобов'язані платити за проїзд: у Запоріжжі назріває справжній суспільний скандал. А все із-за того, що скандальна петиція Анни Щербакової набрала достатньо голосів і тепер буде розглянута міською владою на сесії.

У Запоріжжі пільговикам хочуть відмовити в безкоштовному проїзді.

У петиції йдеться про те, що для пільговиків хочуть обмежити проїзд в певний час доби. Тобто пенсіонери і пільговики будуть зобов'язані платити за проїзд в годину пік.

Тепер залишилося чекати, коли міська влада розгляне це питання на сесії і чи затвердять нові зміни для оплати проїзду в громадському транспорті.

Запорожці підписали петицію проти пільговиків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко після засідання комітету з закордонних справах Європарламенту в Люксембурзі заявив, що формула Штайнмайера буде обов'язково виконана.