АТОвця жорстоко побили в запорізькому супермаркеті: чоловіка хочуть відключити від апаратів, повідомляє родичка постраждалого Маргарита Коленова у Facebook.

Чоловік зараз у важкому стані знаходиться в реанімації після того, як його побили битою. Інцидент стався у запорізькому супермаркеті, коли Микола Стельмах заступився за продавчиню.

Чоловік у важкому стані знаходиться в реанімації.

Прстраждалий вже більше місяці в лікарні і потребує на фінансову допомогу, його стан за цей час змінився мало, він вкрай повільно одужує.

"Коля близько тижня вже тримає тиск самостійно (без препаратів), вводили плазму (завдяки донорам). Набряк мозку спадає. Він навчився відкривати одне око, друге не може (повіку не тримає). Судячи по його реакції (моргання оком) він розуміє нас. Коля дуже сильно схуд, він не рухається, пальчики скручені, їх важко випрямити", - описує жінка стан Миколи.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чоловік потребує на допомогу.

Нагадаємо, щов Одесі невідомий чоловік вирішив оселитися в будинку-трейлері.