Запоріжцям у платіжках можуть прийти захмарні суми за воду. У КП "Водоканал" повідомили про те, що у зв'язку з встановленням модернізованого системного забезпечення і повного оновлення рахункових програм, можливі збої в роботі.

Запоріжці можуть отримати завищені платіжки на воду.

Швидше за все, запоріжці можуть отримати невірні платіжки за вересень. Будьте уважні і якщо ви побачили помилку – не панікуйте.

Всі платіжки будуть перераховані, а в наступних місяцях помилки будуть виправлятися автоматично.

Нагадаємо, що в липні тарифи на воду зросли на 44 копійки за кубометр для постачальників, і на 97 копійок за кубометр для населення. При середньостатистичному споживанні в місяць за 10 кубометрів, витрати споживачів виросли на 9,72 гривень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Запорожців просять не панікувати при вигляді захмарних цифр в платіжках.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську частково розпочався опалювальний сезон, тому "Івано-Франківськтеплокомуненерго" змушене підняти на 20-23 % ціну на послуги теплопостачання.