Запоріжанка "попала" на швачку-шахрайку і повідомила про це на своїй сторінці в Facebook, щоб уберегти інших жителів міста від горе-майстрині.

Дівчина знайшла майстра на популярному сайті, де було безліч оголошень про надання послуг.

Дівчина в Запоріжжі потрапила на шахрайку.

Але взявши завдаток і тканину для виготовлення чотирьох виробів, швачка перестала відповідати на дзвінки, посилаючись на постійну зайнятість.

Коли все нібито було готове, замовниця особисто на зустріч зі швачкою не змогла прийти і відправила свою подругу, яка розрахувалася з майстринею і забрала пакет із замовленням. Але вдома дівчину чекав "приємний" сюрприз – в пакеті замість чотирьох готових речей лежали шматки обрізаної тканини. Природно, після такого випадку горе-швачка заблокувала замовницю у всіх акаунтах і перестала виходити на зв'язок.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шахрайка заблокувала замовницю і перестала відповідати на дзвінки.

Нагадаємо, що колишній держсекретар Міністерства охорони здоров'я Янчук Артем зробив гучну заяву з приводу свого звільнення.

Знай.uа писав, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася з гучною заявою до шостого президента України Володимиру Зеленському.