Весь день у Запоріжжі буде триматися ясна погода, опадів синоптики не обіцяють. На термометрах +7 +22 градуси. Також сьогодні погіршення видимості до 500 метрів, дуже висока пожежна небезпека.

Сьогодні в Запоріжжі буде тепло і сонячно.

Ранкові хмари в Мелітополі швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. За вікнами +9 +20 градусів.

Що стосується Бердянська, то в суботу, скоріше всього, хмари затягнуть небо практично до самого вечора. Можливий також дощ, але закінчиться вже після обіду. +10 +15 градусів.

У Кирилівці 19 жовтня буде хмарно, але не довго. Після обіду хмари розсіються. Температура повітря буде комфортною. +10 +15 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Субота порадує жителів Кирилівки теплою погодою.

Нагадаємо, що вже в кінці жовтня 2019 року українцям покажуть гарантований пакет медичних послуг, які держава буде платити за наше лікування.

Знай.uа писав, що в рамках національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яка відбулася 5 жовтня, компанія Microsoft нагородила самого інноваційного вчителя України.