Кирилівку атакували великі чорні черв'яки – ківсяки. Місцеві жителі в паніці, так як вони псують урожай і навіть гризуть бетон.

Страшні тварюки повзають по парканах і будинках, повідомляють жителі в Youtube. Багатьом навіть гидко виходити у двір.

Бридкі тварюки розплодилися в Кирилівці.

У свою чергу, ентомолог Семен Воловник вважає, що для людини ці черв'яки загрози не представляють. Вони їдять листя, харчуються також картоплею, морквою та іншими овочами в городах.

Швидше за все, ківсяк так сильно розмножився з-за дощового літа. Розмножується він на ділянках, які люди взяли під забудову, але не обробляють і не будуються.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що під Одесою, у місті Південний, поліція виявила предмети, які випромінювали радіацію вище за норму в 500 разів.

Знай.uа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.