У Запоріжжі жінка нанесла ножові поранення трьом дітям, після чого намагалася покінчити з собою, полоснувши себе ножем по передпліччю, повідомляють у відділі комунікацій ГУНП Запорізької області.

Мати з ножем напала на трьох дітей.

НП сталася ввечері в неділю, 20 жовтня. Повідомлення про подію в будинку на вулиці Сікорського надійшло в поліцію близько 22:00.

Горе-мати порізала кухонним ножем трьох дітей чоловіка від першого шлюбу: малюків у віці 2, 7 і 9 років. Своїх рідних двох дітей жінка не чіпала. Всього в сім'ї проживають п'ятеро дітей.

Дітей екстрено доставили в лікарню. Жінку після надання допомоги госпіталізували в спеціалізовану медустанову.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відкрито кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Знай.uа писав, що розробники бенчмарку продовжують публікувати результати тестів за третій квартал поточного року.