Яйця з сюрпризом: запоріжанка поскаржилася на продукти з супермаркету, добре, що не встигла з'їсти.

Жінка придбала в запорізькому супермаркеті чорні яйця.

Жінка показала, які "свіжі" яйця продаються в супермаркеті "Апельмон" в Шевченківському районі Запоріжжя. Місцева жителька принесла додому яйця і тільки потім виявила, що всередині вони чорні. Це скільки ж вони пролежали на полиці, щоб мати такий огидний колір всередині.

Запоріжці також пишуть, що в мережі супермаркетів часто продають зіпсовані продукти, а деякі купували також і чорні яйця у тому числі. А комусь пощастило навіть придбати в цих супермаркетах шоколад з черв'яками.

Запоріжці розповідають, що вже не вперше стикаються з такими товарами в мережі цих супермаркетів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Знай.іа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.