У Мелітополі водій маршрутки вирішує, кому дістанеться місце в салоні. Тим у кого нема підходящих купюр – вказують на вихід.

Про черговий конфлікт розповіла мешканка Мелітополя, повідомляє РІА Мелітополь.

З маршрутки жінку силою виштовхав водій.

Жінка добиралася з ранку на роботу на маршруті №11. Інцидент стався о восьмій ранку. Пасажирку буквально викинули з маршрутки через те, що водій не знайшов здачі з великої купюри. У жінки було тільки 200 грн, які вона простягла водієві, але тому не сподобалася купюра.

"Вся справа в тому, що водій в хамському тоні заявив мені, що здачі з 200-гривневої купюри у нього немає, тому скористатися проїздом я не зможу. Я повідомила йому, що він зможе дати мені здачу з 200 гривень пізніше, як тільки у нього з'явиться потрібна сума, адже їхати мені треба було дуже довго, і у нього буде час, щоб зібрати розмін. Але у відповідь, він схопив мене за руку і спробував виштовхнути мене в бік виходу. Невже саме так повинні вести себе водії маршрутного таксі?" - закінчила свою історію потерпіла місцева мешканка.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Водій відмовився везти жінку з-за великої купюри.

Проїхати жінка збиралася за маршрутом №11 на автобусі з номерним знаком АР 5187 СР, починаючи від зупинки "Молодіжна" на Новому Мелітополі і закінчуючи зупинкою "Коло" на виїзді з міста.

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Знай.uа писав, що розробники бенчмарку продовжують публікувати результати тестів за третій квартал поточного року.