У Запоріжжі 22 жовтня буде хмарним. Опадів не передбачається, але синоптики засмутили тим, що вранці і ввечері містянам не врятуватися від туманів. Погіршення видимості до 500 м і дуже висока пожежна небезпека – вівторок приготував свої погодні випробування. Температура повітря +8 +16 градусів.

Запоріжжя накриють тумани.

З самого ранку небо у Мелітополі затягне хмарами до самого вечора. Температура повітря +7+19 градусів.

Погода в Бердянську з ранку порадує сонечком, а після обіду небо затягне хмарами. Синоптики обіцяють +11+16 градусів.

Вранці небо у Кирилівці - ясне, а вдень вкриється хмарами, які будуть заправляти до самого вечора. На термометрах плюсова температура +12 +16 градусів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ранок та вечір у місті сьогодні будуть туманними.

Нагадаємо, що офіс президента України Володимира Зеленського планує перевірити депутатів у фінансовому комітеті Ради на детекторі брехні.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.