Закривавленого чоловіка виявили на зупинці у посадці біля траси в напрямку Кирилівки. Він порізав собі вени і вже в стані напівнепритомності зателефонував дружині.

Чоловік вирішив покінчити з собою.

Жінка викликала на місце швидку допомогу. По приїзду медиків чоловік ще був живий, але незабаром помер від великої крововтрати.

Односельці розповіли, що померлий служив в зоні проведення АТО. Після повернення додому, він почав пити, а останнім часом був учасником якихось судових процесів.

врятувати Потерпілого не вдалося.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних величезна хмара з чадним газом накрило України. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.