Сьогодні, 22 жовтня, аеропорт Запоріжжя відкрився в 6 ранку після капітального ремонту аеродрому, який охопив заміну покриттів злітно-посадкової смуги, руліжної доріжки та перону. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер Запоріжжя Володимир Буряк.

Сьогодні запорізький аеропорт відновив роботу після капремонту злітно-посадкової смуги. Хочу поділитися з вами ще...

Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Dinsdag 22 oktober 2019

Також глава міста заявив про прихід лоу-кост авіаперевізника в місцевий аеропорт, запуск рейсів якого буде повідомлено найближчим часом.

У Запоріжжі планують відкрити шість додаткових рейсів до Європи. Мова йде про пряме авіасполучення з Будапештом, Віднем, Вільнюсом, Вроцлавом, Гданському і Краковом. Кожен з рейсів буде курсувати два рази в тиждень. За словами мера, квитки будуть доступними: їх вартість складе від 15 євро.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сьогодні в Запоріжжі відкрили аеропорт.

Також у мерії розраховують, що до кінця 2019 року буде завершено будівництво нового пасажирського терміналу в аеропорту Запоріжжя.

Нагадаємо, що на вихідних величезна хмара з чадним газом накрило України. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.