Еротика відпочиває: колишній хлопець зняв з дівчини джинси посеред вулиці. Інцидент на відео зафільмував запорізький активіст Андрій Лукін.

Пара закоханих з'ясовувала стосунки і в ході конфлікту коханець змусив дівчину зняти штани, які він їй купив за свої гроші.

Хлопець зняв з дівчини посеред вулиці подаровані джинси.

Дівчина позбулася подарованих джинсів і в одних рожевих трусиках попрямувала додому. Незважаючи на те, що на вулиці вже не літо, чоловік почекав поки сховається гола німфа, забрав свій подарунок і теж пішов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних величезна хмара з чадним газом накрило України. Причинами такого явища вважають промислові викиди, а також горіння торфовищ і звичку українців восени масово спалювати листя.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.