Небезпечна хвороба косить запоріжців: 10 людей в лікарні, два летальних випадки, повідомляють в Запорізькому обласному лабораторному центрі.

Жінка потрапила в лікарню з діагнозом ботулізм.

22 жовтня жінку з діагнозом "ботулізм" госпіталізували в реанімацію медсанчастини Енергодара. Жінка перебуває в стані середньої тяжкості. Зараз у лікарні проводять всі аналізи на виявлення ботулотоксину. Виявилося, запоріжанці стало погано після вживання в'яленої тарані.

В обласному лабораторному центрі нагадують, що в минулому році від ботулізму померли 2 людини. З початку цього року вже 10 жителів Запорізької області захворіли на ботулізм після вживання риби.

Жінці стало погано після вживання риби.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що консервативна оцінка розвитку Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства передбачає зростання ВВП в наступному році на 3,7%, оптимістична - 4,8%.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.