По парку в Мелітополі прогулюються свині. І все б нічого, якби поруч не знаходилися люди. Тварини вже не перший день випасаються в місці, відведеному для відпочинку.

Людям не дуже подобається таке сусідство.

Господар свиней на подножному кормі вирощує так вже не перше стадо. Тварини досить вгодовані і не страждають від голоду.

Але людям не особливо подобається таке сусідство. Адже захищаючи своїх поросят свиноматка, якщо їй привидиться загроза, цілком може напасти на людину. Крім того, половина парку перерита, так як тварини шукають жолуді на всій території.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що консервативна оцінка розвитку Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства передбачає зростання ВВП в наступному році на 3,7%, оптимістична - 4,8%.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.