На березі Азовського моря знаходять трупи: масова загибель стривожила місцевих жителів. Мешканка Маріуполя Олена побачила мертвого дельфіна довжиною близько метра на міському пляжі в минулу неділю, 13 жовтня.

Жителі знаходять мертвих тварин на березі моря.

"Ми думали, що це риба, здалеку. Просто не було зрозуміло. І в результаті, коли ми підійшли ближче, я зрозуміла, що це Азовський дельфін або, як називають в народі – морська свиня. Він був трохи скалічений. Швидше за все, його вже чайки побили і подряпали", – розповіла Олена.

Дівчина виставила фото мертвої тварини в соціальних мережах. Люди почали масово повідомляти про те, що також знаходили мертвих тварин.

Фахівці стверджують, що в морі водяться дельфіни-азовки. Зараз тварин не більше тисячі. В екоінспекції розповіли, що азовки можуть потрапити під гвинти і заплутатися в рибальських мережах. Тому їх виносить на берег вже мертвими.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в Миколаєві чоловік розкопали склеп на цвинтарі і розносив по вулицях черепа.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.