Як заощадити на теплі в зимовий період: ноу-хау в Запоріжжі збереже гаманці містян. У місті малу котельню на вулиці Глісерній переобладнали в сучасний Центральний тепловий пункт.

У Запоріжжі переробили котельню.

Мала котельня обслуговує 8 житлових будинків, а це 1156 квартир. До нового опалювального сезону її переобладнали в Центральний тепловий пункт.

На відміну від колишньої котельні, в ЦТП дозволяє в більшому діапазоні регулювати температуру подачі тепла в будинки в залежності від температури зовнішнього повітря. Це допоможе уникнути так званих, перетопів. Реалізація цього проекту вартістю близько 4,8 млн. грн. призведе до зниження використання енергоносіїв на виробництві та транспортуванні теплової енергії на 30-40 відсотків. Ще один плюс - якщо в котельні потрібен черговий персонал, то сучасна система теплопункту дозволяє працювати практично без співробітників.

Запорожці будуть економити на теплі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що перший заступник адміністрація президента Сергій Трофімов пояснив, чому важливо внести зміни до Конституції України щодо реформи місцевого самоврядування.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.