Виривали язик і змушували цілувати кросівки: бійка школярок в Запоріжжі обростає новими подробицями. Деталі конфлікту спливли в ефірі програми "Стосується кожного".

Бійка між школярками в Запоріжжі обростає новими подробицями.

Як стало відомо із запису, 13-річну школярку Іру побила 15-річна Олена, яка в цій компанії позиціонувала себе як авторитет, тому що нібито її родичі працюють в правоохоронних органах. Спочатку обидві дівчини штовхалися "жартома", але потім Іра, нібито повалила Олену на підлогу і почала бити. В результаті дівчинку побили, а потім вимагали, щоб вона вибачалася, Олена казала цілувати кросівки.

Стали відомі й інші подробиці. Перед цим Олена зателефонувала інший школярці - Насті - і сказала, що з нею на стадіоні хочуть поговорити. Коли Настя прийшла на стадіон, виявилося, що там з півсотні людей. У Насті був конфлікт з іншою дівчиною Катею, якій нібито краща подруга Насті розповіла, що там виставила фото Каті в групу "Шл*хи Запоріжжя". На стадіоні між Катею і Настею почалася бійка в кілька раундів". В одному з таких раундів включилися в бійку і інші діти - в тому числі і Іра. У Насті численні синці та садна, їй виривали волосся і язик.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.