ЗапорІжці добираються на роботу в жахливих маршрутках, які розвалюються на ходу. І це не вигадки. "Комфортабельний" транспорт зняв місцевий житель на відео, яке виклали в одному з місцевих пабліків у мережі.

Стан транспорту бажає кращого.

В таких умовах важко живим дістатися на роботу: сидіння ходять ходором, в салоні моторошний гуркіт, картина нагадує якийсь бойовик знятий від першої особи.

Але у містян немає іншого вибору, як добиратися по справах у такому транспорті.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.