Вночі 30 жовтня в Маріуполі в інфекційне відділення лікарні потрапили 16 студентів Української академії лідерства.

У Маріуполі отруїлися 16 студентів.

"30 жовтня в ДСНС надійшла інформація, що в інфекційне відділення Маріупольської лікарні з попереднім діагнозом гострий гастроентерит госпіталізовано 16 студентів Української Академії лідерства", - говориться в повідомленні.

Наголошується, що в даний час проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Президент України Володимир Зеленський 29 вересня заявив в Facebook, що спілкувався зі студентами Української академії лідерства в ході інвестиційного форуму. "Слухав презентації проектів від студентів Української академії лідерства і, знаєте, не сумніваюся, що з України вже скоро будуть брати приклад. Хочу, щоб такою була вся країна, щоб Україна була заряджена такою енергією", – написав Зеленський.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З діагнозом гострий гастроентерит у Маріуполі госпіталізували 16 студентів Української Академії лідерства.

Нагадаємо, що в лікарні англійського міста Нортхемптон влаштували весілля для чоловіка, якому залишилося жити кілька годин.