Власники запорізької нерухомості заплатили мільйони гривень: на скільки поповнилася міська скарбниця.

У Запоріжжі платники податків заплатили мільйони гривень.

У місцеві бюджети Запорізької області з початку року надійшло 101,4 мільйона гривень податку на нерухоме майно, що майже на 23 % більше минулорічного суми, повідомляють у прес-службі обласної податкової. З 2015 року об'єктом оподаткування є будь-яка нерухомість, як житлова, так і нежитлова.

Власники нерухомості в Запоріжжі заплатили 33,2 мільйона, Мелітополі, Мелітопольському та Веселівському районах - 18,6 мільйона, Якимівському та Приазовському районах - 11,8 мільйона, Вільнянському, Запорізькому і Новомиколаївській районах - 10,5 мільйона, Бердянську, Бердянському та Приморському районах - 9,8 мільйона, Оріхівському та Гуляйпільському районах - 4,5 мільйона, Василівському та Михайлівському районах - 4,3 мільйона гривень тощо.

Стало відомо, скільки податку заплатили запоріжці в цьому році.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, що в лікарні англійського міста Нортхемптон влаштували весілля для чоловіка, якому залишилося жити кілька годин.