У Запоріжжі включили опалення: більше чотирьох сотень будинків не готові до тепла, на порозі – морози.

В Концерні "Міські теплові мережі" повідомили про те, що в місті 431 будинок не має актів готовності. Без цього документа Концерну заборонено подавати тепло в будинки.

В Запоріжжі більш як 400 будинків не готові до опалення.

"Акт готовності до опалювального періоду, є невід'ємною частиною паспорта готовності до роботи в опалювальний період будинку. У разі відсутності Акта готовності, житловий будинок вважається не готовим до опалювального періоду 2019-2020 рр. Концерн "Міські теплові мережі" теплоносій на такі будинки подаватися не буде", – йдеться у повідомленні.

У всіх житлових будинках опалення має з'явитися протягом п'яти днів. На прохання територіальних відділів освіти, через шкільні канікули останні три котельні будуть працювати з 1 листопада.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Люди можуть залишитися без опалення в період морозів.

Нагадаємо, що у Вашингтоні пройшов 44-й Марафоні морської піхоти, і останні чотири роки з участю українців.