Екс-заступник міського голови Мелітополя, депутат Запорізької обласної ради Іван Федоров офіційно затверджений на посаді першого заступника губернатора Запорізької області.

У губернатора з'явився перший заступник.

Наказ про його призначення голова ОДА Віталій Туринок підписав 28 жовтня. Приступити до роботи на новій посаді Іван Федоров зобов'язаний з 1 листопада.

Будучи мільйонером, Федоров буде отримувати 15 тис гривень зарплати і 15% зверху за вислугу років. Федорова прийняли без випробувального терміну. Він прийшов на місце Елли Слепян.

В команді Кличка Федоров офіційно працював з 13 серпня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Екс-заступник мера Мелітополя затверджений першим заступником губернатора.

Нагадаємо, що у колишнього коміка, народного депутата України Романа Грищука та актриси студії "Мамахохотала", блогера Ганни Гресь з'явився первісток.