У військової частини 3029 Національної гвардії України сьогодні вітали кращих. Запоріжці могли побачити зразки військової техніки, яку використовують нацгвардійці.

Буряк подарував квартиру військовим.

Міський голова Володимир Буряк відзначив не тільки внесок бійців військової частини 3029 Національної гвардії України в охороні громадського порядку, але і відзначив їх роль у захисті незалежності, територіальної цілісності нашої держави.

"Саме ви сьогодні даєте можливість запоріжцям спокійно, мирно працювати", - сказав Володимир Буряк.

Міський голова Володимир Буряк підкреслив, що на останній сесії міської ради були виділені кошти на покращення матеріально-технічних умов полку, у відповідь на звернення командування частини. Ще одним подарунком стала службова квартира.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мер міста подякував військовим за мирне небо.

Нагадаємо, що колишнього коміка, народного депутата України Романа Грищука та актриси студії "Мамахохотала", блогера Ганни Гресь з'явився первісток.