У четвер, 31 жовтня, жителі Запоріжжя помітили у небі незвичайне природне явище, яке не так часто вдається побачити неозброєним оком, та встигли спіймати його на камеру.

Відповідні фото нереальної краси молодого місяця користувачі виклали у соцмережах.

Як виявилося, у цей день відбулося зближення молодого Місяця (фаза 0,15) з планетою Юпітер (блиск 1,9 зоряні величини).

Максимально близько один до одного світила опинилися близько 17:00 години, відразу після заходу Сонця, тоді відстань між ними склало всього лише 8 кутових хвилин. Видно газовий гігант навіть неозброєним оком.

Астрологи підкреслюють, що в цей день тижня світом керує Юпітер. Це день матеріального процвітання. Зірки радять займатися суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням, вивчати іноземні мови.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сприятливі справи пов'язані з грошима, майном, торгівлею та сміливими бізнес-рішеннями. Добре подорожувати. Будь-яких проблем в цей день не можна давати розвиватися, потрібно їх вирішувати відразу.

Нагадаємо, що колишнього коміка, народного депутата України Романа Грищука та актриси студії "Мамахохотала", блогера Ганни Гресь з'явився первісток.