Незважаючи на те, що на Запорізьких вулицях давно вже не літня погода, опалення в місті включили не у всіх будинках.

Про це повідомляє інформаційний портал "МИГ".

Сьогодні, 1 листопада в Запоріжжі очікується до -6 градусів, але навіть незважаючи на це, тепло на даний момент надійшло не у всі будинки.


Наприклад, у будинках на вулиці Сталеварів опалення досі немає. Незважаючи на те, що опалювальний сезон у Запоріжжі розпочався 28 жовтня, не у всіх будинках батареї стали гарячими.

"Дякую команді Бо: дозволяють відчути, як воно — бути генералом Карбышевим. Шкода тільки родини з дітьми", - нарікають городяни.



Але, як повідомлялося раніше, в концерні "Міські теплові мережі" повідомили про те, що в місті 431 будинок не має актів готовності. Без цього документа Концерну заборонено подавати тепло в будинки.

"Акт готовності до опалювального періоду, є невід'ємною частиною паспорта готовності до роботи в опалювальний період будинку. У разі відсутності Акта готовності, житловий будинок вважається не готовим до опалювального періоду 2019-2020 рр", – повідомили голови підприємства.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, субсидії в опалювальний сезон: як зміняться цифри в платіжках за комуналку.

Як повідомляв Знай.ua , засідання Кабміну в Маріуполі: кому виділять 300 мільйонів, а кого звільнять.

Знай.ua писав, як змінилися пенсії та субсидії: всі виплати українцям показали в цифрах.