У Запорізькій області сталася жахлива НП, вживання енергетичних напоїв призвело до психічного розладу у хлопчика.

Про це повідомляє інформаційний портал "Риа-Мелітополь".

У Запорізькій області неповнолітній хлопчик випив пляшку популярного енергетичного напою Black і після цього відчув себе погано. Він злякався за своє здоров'я і звернувся до медиків.

Співробітники лікарні три дні спостерігали за його станом. Після цього у нього діагностували психічний і поведінковий розлад.

Енергетичний напій

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На матір хлопчика правоохоронці склали протокол про неналежне виконання батьківських обов'язків. Їй винесли попередження.

Склад енергетичного напою Black:

Кофеїн. Його додають у всі напої такого типу, і він діє як стимулятор розумової діяльності і серцево-судинної витривалості.

Таурин. Як правило, в одній банку енергетичного напою містить від 400 до 1000 мг таурину. Після вживання він накопичується в м'язових тканинах. Раніше існувала думка про те, що він покращує роботу серцевого м'яза. Але зараз деякі медики впевнені, що таурин ніяким чином не впливає на організм людини.

Карнітин. Це компонент клітин людини, що сприяє швидкому окисленню жирних кислот. Цей компонент посилює обмін речовин і знижує стомлюваність м'язів.

Нагадаємо, українських моряків можуть подати в розшук: адвокат розповів про підступний хід Російської Федерації.

Як повідомляв раніше Знай.uа, під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку"

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром три дні шукали дитину, батьки збилися з ніг: "йшов на футбол".