У Запоріжжі обвинувачений в страшному подвійному вбивстві був звільнений з-під варти прямо в залі Жовтневого райсуду. Причиною такого суддівського рішення стала «незрозуміла позиція прокуратури». Про це судді написали в соцмережі Facebook.

Як повідомляється, обвинувачений 24 серпня 2016 року розправився з подружжям, з яким напередодні випивав, а потім спробував влаштувати підпалив у квартир, аби замести сліди злочину.

Загасити пожежу в будинку по вул. Української встигла бригада рятувальників, які і виявили тіла 48-річного чоловіка та його 36-річної жінки зі слідами насильницької смерті. Як виявилося, господарів квартири зарізав нічний гість. Факт галасливого застілля, яке проходило напередодні вбивства, підтвердили сусіди загиблих. Вони додали, що подружжя і самі не проти випити, тому в їх квартирі часто бували підозрілі знайомі.

Розгляд цієї справи в суді тривав з середини зими 2017 року. Однак «численні порушення, допущені під час збору доказів, зробили їх неприпустимими», - зазначають судді, додаючи, що «за весь час розгляду справи сторона звинувачення так і не спромоглася надати інші докази вини обвинуваченого чи знайти свідків».

Оскільки в Україні діє принцип презумпції невинуватості, обвинуваченого в подвійному вбивстві Любинського О. В. довелося звільнити прямо в суді.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Facebook Жовтневого райсуду Запоріжжя

Судді відпустили обвинуваченого в подвійному вбивстві, Facebook Жовтневого райсуду Запоріжжя

Нагадаємо, що в Прилуках стався випадок крайньої жорстокості. Отже, там знайшли на шляхах тіло 14-річного юнак. Зі слів правоохоронців, це звичайний нещасний випадок, проте батьки в це не вірять і стверджують, що його вбили.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Святошинському районі Києва оскаженілий чоловік схопився за зброю і відкрив вогонь по сусідам, які вимагали від нього сплатити рахунок за опалення.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві заарештували ветерана АТО Інну Грищенко з позивним "Пума". Печерський суд Києва провів засідання щодо обрання запобіжного заходу жінці. Суд ухвалив їй утримання під вартою на період 60 діб.