Літак українського авіаперевізника SkyUp спалахнув в аеропорту Шарм-ель-Шейха, розташованого в Єгипті. Про це стало відомо з повідомлення єгипетського Міністерства цивільної авіації.

Як повідомляється, загорівся літак, що здійснював рейс із Запоріжжя. На момент загоряння повітряне судно приземлилося. За попередніми даними, причиною пожежі став витік масла з гідравлічної системи шасі.

На щастя, пасажирів і екіпаж авіалайнера оперативно евакуювали. Постраждалих в результаті інциденту немає. Рятувальні служби аеропорту вчасно відреагували, пожежу вдалося загасити до того, як полум'я поглинуло іншу частину літака.

В авіакомпанії SkyUp повідомили, що «посадка борту B737 UR-SQH, який виконував рейс SQP 7153 із Запоріжжя до Шарм-ель-Шейху, пройшла в штатному режимі». Про те, що димить шасі, екіпаж повідомив вже під час зарулювання на стоянку. У цей час у літаку перебували 189 пасажирів і семеро членів екіпажу.

Раптова пожежа стала причиною затримки наступного рейсу і змін у розкладі інших рейсів SkyUp.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що масштаби пожеж бувають дуже різними, як і їх причини, але недооцінювати небезпеку не варто - від цього може залежати життя ваших рідних і особисто ваше.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Івано-Франківській області спалахнула церква, якій 200 років.

Також портал Знай.uа писав, що цієї осені сервіс FIRMS (NASA) визначив, що на території України відбувається найбільше пожеж на континенті.