Вбивство батьків у Запоріжжі, яке вчинив їх син, обростає новими жахливими подробицями. Про це розповіли в місцевій поліції.

За словами дільничного Максима Яковенко, 58-річній матері Оксані син перерізав горло, а 60-річному батькові Олександру завдав чотири колото-різаних рани в голову і тіло.

Сам 25-летниий Василь після скоєного повісився. За попередніми даними, причиною вбивства могло стати тимчасове божевілля, спровоковане кризою в сім'ї: мати була дуже віруючою і тягнула сина в свою громаду, а батько нібито постійно над ним знущався.

Версії про те, що вбивство могло бути скоєно третіми особами, в поліції відкидають. За словами начальника Запорізької обласної поліції генерала Миколи Лушпієнка, "кримінального втручання ззовні не було".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.uа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.