У київському Шевченківському районному суді ухвалили рішення знизити суму застави, яку повинні внести за голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера. Про це стало відомо з повідомлення його адвоката Дмитра Ільченка, передає "РБК-Україна".

Мангер підозрюється в тому, що замовив напад на громадську активістку Катерину Гандзюк. Цей напад закінчився загибеллю жінки. Голові Херсонської облради загрожувало довічне ув'язнення, однак після перекваліфікації підозри йому зменшили міру можливого покарання до 10 років в'язниці.

У зв'язку з цим захист Мангера виступив з клопотанням про зменшення суми застави. Тепер замість 1 млн 350 тис. гривень за нього повинні внести лише 1 млн 152 тис. 600 грн.

Наразі розгляд справи проти Мангера призупинили – до тих пір, поки не буде знайдений ще один фігурант, кримінальний авторитет Олексій Левін.

Нагадаємо, Мангер відкидає звинувачення і готовий пройти перевірку на детекторі брехні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа" у час проведення засідання з обрання запобіжного заходу адвокат підозрюваного Мангера заявив про непублічну роботі Гандзюк на СБУ.

Також Знай.uа" писав, що праворадикали планують захопити Херсонська облрада.