У Запоріжжі 27 листопада погода буде неприємною: небо затягне хмарами щільними, весь день буде йти дощ. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Вдень температура повітря підніметься до 2 градусів тепла, а вночі опуститься до 0 градусів.

Найхолодніше у цей день у Запоріжжі було в 1953 році – більше 21 градусів морозу, а найтепліше – в 1977 році (15 градусів тепла).

Погода в Україні 27 листопада, Укргідрометцентр

У народі в цей день вшановували апостола Пилипа. Польові миші переселяються ближче до людського житла – зима буде суворою. Чим сухіший і тепліший початок листопада, тим пізніше настане зима.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Якщо польові мурахи зводять високі мурашники, то осінь і весна будуть дощовими, з буйним водопіллям. Якщо луки обплутані тенетником, гуси гуляють стадами, шпаки довго не відлітають, а зайці довго не біліють, то осінь буде довга.

Осінь буде теплою, якщо до пізнього літа цвітуть братки, жовтці, маргаритки, деревій, конюшина. Лебеді летять на південь пізно - осінь буде довгою і теплою.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.