У вівторок, 26 листопада, голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Туринок розповів запорожцям про своїх п'ятьох заступників. Двох з них городяни вже знають – вони працювали ще при колишньому губернаторові Костянтині Брилі. Однак троє інших – новачки на своїх посадах, повідомили в прес-службі ОДА.

Зокрема, посада першого заступника губернатора дісталася Івану Федорову. В його обов'язки входить контроль за фінансами, економічним розвитком і торгівлею, агропромислові проекти, охорона здоров'я, соцзахист населення та діяльність Служби у справах дітей при ОДА. До цього Федоров три роки працював заступником міського голови Мелітополя.

Іван Федоров, Запорізька ОДА

Питаннями екології, охорони природних ресурсів, освітою, культурою, туризмом, спортом займеться Марина Кудерчук. Вона також буде контролювати Управління у справах молоді. Попередньою її посадою було місце директора кінотеатру ім. Довженка.

Марина Кудерчук, Запорізька ОДА

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Володимиру Тарасенку дістався департамент житлово-комунального господарства і будівництва. Тепер він буде нести відповідальність за стан, ремонт і будівництво доріг в місті.

Володимир Тарасенко, Запорізька ОДА

На своїх посадах залишилися Андрій Антонов (цивільний захист та промисловість) та керівник апарату ОДА Зінаїда Бойко.

Нагадаємо, в новому 2020 році в Україні кількість одержувачів субсидії істотно зменшиться. До Держбюджету України додали новий пункт, згідно з яким, субсидиантов стане менше на 10%.

Як повідомляв Знай.uа, ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз роботи, які припали на фасад, завершилися

Знай.uа писав, що на сьогоднішній день понад 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.