У Запоріжжі прямо за обласною клінічною лікарнею виявили страшну "картину". Такого явно не повинно бути на території медичного закладу. Про це повідомляє "ZaБор".

Звалище кісток тварин

Так, на задньому дворі обласної клінічної лікарні влаштували справжнє сміттєзвалище з кісток бідних тварин.

Звалище з останків худоби викликала цілу хвилю обурень у місцевих жителів.

Відповідні фотографії та відеоролик розмістила на сторінці в соціальній мережі користувач Нюся Тєлкова. Очевидно, це відходи місцевого виробництва або ж харчоблоку. Хто влаштував цю смітник з кісток, поки невідомо.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Звалище кісток тварин

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області загорілося звалище. Займання сталося в селі Рибне Тисменицького району, пожежні бригади оперативно прибули на місце події і ліквідують вогонь.

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканці Львова близько року просять владу розібратися з проблемою сміття під будинками. Зараз там повна антисанітарія і навіть щури.

Також портал Знай.ua писав, що Карпати тонуть у смітті, тому небайдужі прикарпатці вийшли на суботник на горі Писаний Камінь. Вони зібрали 11 мішків сміття. Кількість сміття значно зменшилася, порівняно з попередніми прибираннями. З 11 мішків сміття 6 - вторсировини, інші мішки з звичайними відходами.