Вже через рік, у 2020 році, в Запоріжжі можуть провести перший парад на підтримку представників сексуальних меншин. Про це повідомили очікувані організатори заходу "Гендер Зед", передає інформаційний портал 061.

Передбачається, що запорізький парад буде приблизно таким же, як аналогічні заходи в Києві, Харкові, Одесі або Кривому Розі.

«100 метрів гордості», фото: 061

Для Запоріжжя настільки масштабний ЛГБТ-захід стане першим. Раніше всі спроби провести "ЗапоріжжяПрайд" стикалися з неприйняттям і обуренням суспільства.

Ближче до весни створять організаційний комітет "ЗапоріжжяПрайда", до складу якого увійдуть представники та представниці різних громадських організацій, а також активісти з різних сфер діяльності.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Якщо на перших «100 метрах гордості» було 90 осіб, то на першому прайді очікуємо в десятки разів більше», - зазначила член благодійного фонду Христина Собко.

Нагадаємо, у Києві представники ЛГБТ повстали проти жорсткого пресингу

Як повідомляв портал Знай.ua хейтери накинулися на Осадчу з-за ЛГБТ-спільноти

Також Знай.uа писав, українські ЛГБТ-моделі підтримали людей з ВІЛ епатажної фотосесією