Мешканці Запоріжжя стали мимовільними свідками дивної поведінки невідомого чоловіка, котрий творив непотрібні речі в парку. Відео інциденту на платформі YouTube опублікували дві юні запоріжанки, до яких чіплявся збоченець.

За попередніми даними, чоловіка помітили в парку в районі бульвару Шевченка. Коли його знайшли, він займався с*ксом з деревом.

Здивовані перехожі поцікавилися, чим же таким зайнятий чоловік, після чого той запропонував присутнім доторкнутися до його геніталій.

Присутність школярок, що знімають збоченця на відео, тільки розохотила неадекватного чоловіка: він оголився ще більше і продемонстрував дітям своє «господарство». Дівчатка намагалися напоумити збоченця, але він їх не послухав.

Запорожцям варто бути більш обережними – збоченець пішов безкарним, а що прийде йому в голову наступного разу – невідомо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обережно, відео тільки для повнолітніх!

Нагадаємо, що у Вінницькій області 39-річний військовослужбовець знімав відео і фото інтимного характеру із залученням власної дочки, якій на той момент було чотири роки. Все це підозрюваний збував через інтернет, хоча затверджує що не отримував за це гроші.

Як повідомляв портал Знай.uа, в поліклініці Києва малолітні пацієнти стали жертвами 43-річного збоченця. Невідомий чоловік зайшов у дитячу поліклініку на Выгуровском бульварі, 4, і почав демонструвати дітям свій статевий орган.

Також портал Знай.uа писав, що у Тернопільській області священик побив дружину і познущався над дитиною. Він став агресивним по відношенню до жінки і дітям через захоплення ігроманією.