Головна новорічна ялинка Запоріжжя визнана найкрасивішою при денному освітленні. Рейтинг новорічних красунь України опублікувало видання «КП в Україні».

Після того, як у всіх українських обласних центрах встановили головний символ свята, журналісти провели своєрідний «конкурс краси» лісових красунь. В добірку увійшли всі дерева, не залежно від того, штучні вони або справжні. Крім того, звання присуджувалися в різних номінаціях «найвища», «найкрасивіша вночі», «найкрасивіша днем», і інших.

найяскравішою визнали київську ялинку, найвищою стала харківська. А запорізька завоювала звання найкрасивішої днем: їй не потрібна ілюмінація, щоб виглядати стильно і привабливо.

Разом з тим у багатьох містах зробили ставку саме на лампочки і гірлянди, в той час, як в світлий час доби їх новорічні дерева виглядають досить похмуро.

Головна новорічна ялинка Запоріжжя

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

У цьому році Запоріжжя прикрашає 25-метрова ялинка в мінімалістичному стилі, прикрашена іграшками в одній колірній гамі.

Нагадаємо, на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни: як це було.

Як повідомляв портал Знай.иа, Полякова незвично прикрасила ялинку до Нового року.

Також портал Знай.иа писав, що жителям міста Шумськ у Тернопільській області показали ялинку з чотирьох тисяч круасанів.