У четвер, 9 січня, в Запоріжжі пішов з життя Юрій Черенков, який колись був захисником футбольного клубу “Металург”. Про це розповіли в пабліку «Запоріжжя футбольне» у соціальній мережі Facebook.

Черенков починав у ФК "Буковина" (Чернівці), де його розшукав Олександр Томаха. Так футболіст опинився в Запоріжжі. У пабліку фанати нагадують, що у складі “Металурга” легендарний захисник провів 264 офіційних матча. Йому належить авторство чотирьох голів. Крім «Металурга», Живців грав також за “Торпедо” і “Віктор”.

Коли кар'єра гравця підійшла до фіналу, він став тренером міні-футбольного клубу “Житомир”.

17 квітня 2020 року Черенкову повинно було виповнитися 62 роки. Поки немає інформації про те, що саме стало причиною його смерті, але в пабліку відзначають, що Черенков «любив і вмів випити».

Юрій Черенков, «Запоріжжя футбольне»

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Попрощатися з легендою вітчизняного футболу можуть всі бажаючі сьогодні, 10 січня, в 13:00. Офіційна церемонія прощання відбудеться за адресою вулиця Фортечна, 45.

На 12:45 біля супермаркету «Сільпо» на тій же вулиці зберуться ветерани запорізького футболу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Волинь могла втратити Хагназари з-за падіння літака МАУ, вижив дивом.

Як писав Знай.uа, матч між іспанськими клубами "Райо Вальєкано" - "Альбасете" був зупинений з-за образливі вигуки фанатів на адресу українського нападника "Альбасете" Романа Зозулі.

В кінці першого тайму вболівальники "Райо" почали освистувати Зозулю і вигукувати з трибун "Зозуля - е**ний нацист".