У Запоріжжі зникли дві вихованки православного дитячого будинку «Надія». Про це розповіли в місцевому відділенні поліції.

Дівчаткам – по 15 років. Вони пішли з місця проживання ще 9 січня, і з тих пір про них немає жодної інформації.

Наголошується, що Єгорова Анастасія Сергіївна була одягнена в сині джинси, чорну курточку з хутряною облямівкою рудого кольору, в'язану шапку з коричневим бубоном, чорних замшевих чобітках.

На Сафроновій Анастасії Максимівні були одягнені чорна курточка, такого ж кольору шапка, джинси чорного кольору та чорні чобітки-угги.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Діти покинули дитячий будинок самовільно, нікого не попередивши. Всіх, хто що-небудь знає про місце знаходження дівчаток, просять повідомити правоохоронцям.

Нагадаємо, у Києві на наступний день після святкування Нового року зникла 13-річна школярка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом пішла з дому і безслідно зникла 15-річна дівчинка.