У п'ятницю, 31 січня, на Запоріжжя чекає похмурий і сирої день. Ні снігу, ні дощу в цей день не очікується, зазначають на сайті Sinoptik.

Повітря вдень у Запоріжжі повітря прогріється до 2-4 градусів тепла, а вночі стане трохи прохолодніше - до + 2 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день був у Запоріжжі в 2001 році, до 10 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1947 році, до 24 градусів морозу.

Погода в Україні 31 січня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 31 січня, відзначають свої іменини Афанасії і Кирили. Наші предки називали останній день зими «Афанасієм-ломоносом» - в цей період починалися самі злі морози, їх ще називали Афанасіївськими.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«На ломиноса приморозитморозит ніс», «Прийде Афанасій Ломонос — бережіть щоки і ніс». Пурпурові хмари на заході в цей день віщував прихід сильного снігопаду на наступний день, з лютим вітром і морозами.

Крім того, помічали погоду за поведінкою ворон: якщо ці пернаті збиралися у зграї, то найсильніші морози ще попереду.

Як повідомляв Знай.uа у той час як ще не затих скандал про величезні зарплати чиновників, вирішили завдати нищівного удару по фінансах самих звичайних бюджетників, і навіть не одного. Очікуйте урізання зарплат і зняття надбавок.

Також Знай.uа писав, що тепер у школярів зовсім не буде вибору, доведеться вчитися і спілкуватися, а ось про інтернет і гаджети можна надовго забути. Законопроект вже зареєстрували.

Ще Знай.uа писав, що в Україні повідомили, якими способами зможуть не впустити в нашу країну китайський коронавірус, і як захиститися від нього.