У запорізькому аеропорту нетверезі українці, які повернулися з Шарм-ель-Шейха, влаштували бійку з митниками. Про це розповіли в прес-служба Державної прикордонної служби України.

Як стало відомо, неадекватна громадянка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Вона завдала удару в обличчя інспектору прикордонної служби.

За інформацією прикордонної служби, сімейна пара прилетіла з єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх. Обоє добряче випили, і в якийсь момент вирішили, що хочуть розвантажувати свій багаж самостійно. Співробітники прикордонного наряду зробили зауваження пасажирам, зазначивши, що не варто порушувати встановлений в пункті пропуску аеропорту режим.

У відповідь жінка почала обурюватися і з кулаками накинулася на співробітницю прикордонної служби. Інспектор не очікувала такої агресії і впала, при цьому вдарившись об стійку, на якій здійснювалася видача валіз. Чоловік скандалістки поводився не менш зухвало і спробував чинити опір співробітникам Держприкордонслужби.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Травмовану жінку-інспектора госпіталізували, вона написала заяву в поліцію, задокументувавши отримані тілесні ушкодження. На горе-туристів склали адмінпротоколи за ст. 185-10 Купап.

Нагадаємо, в Карпатах, в межах Львівської області, в ніч на Новий рік заблукала група недосвідчених туристів.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Прип'яті повернулися додому заради особливого подарунка для міста.

Також Знай.uа писав, що на Львівщині під час катання на горі Високий Верх серйозно травмовані троє туристів, одна з них - іноземка.