В Запорізькій області чоловік, який переходив через залізничні колії в навушниках, не помітив потяга і був збитий локомотивом. Про це розповіли в "Обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” на сторінці в Facebook.

Як повідомляється, 46-річний потерпілий потрапив під потяг, тому що не почув його наближення через музику, що грала в навушниках. Інцидент стався на станції Пришиб, в Михайлівському районі області, на гілці Придніпровської залізниці.

За словами медиків, неуважному потерпілому невимовно пощастило – йому вдалося вижити після зіткнення з потягом. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом кісток передпліччя. Тим не менш, він залишився живий і має всі шанси на поправку.

Нагадаємо, українську чемпіонку смерть збив поїзд напрямку Київ-Фастів. Поліцейські розповіли, що вона була в навушниках, тому не почула звук наближається складу.

Як повідомляв Знай.uа "Замовила коханку": на Київщині жінка ледь не покінчила з суперницею, якщо б не копи.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.uа писав, таємнича смерть у Києві: напівоголене тіло рідного брата знайшла жінка в купі сміття, фото 18+.