На днях, в мережі розповіли історію про найвідомішу вчительку в місті Запоріжжя, у якої ніхто ніколи не вчився, проте, яку знають всі.

Таким чином, повідомляється, що завдяки фільму "Весна на Зарічній вулиці", персонажа Тетяну Сергіївну знають всі. Починаючи з 2014 року, вчителька і Саша Шевченко ніби стали місцевими жителями, так як для них були зведені пам'ятки поблизу будівлі мера. Про це пише інформаційний портал «Мить».

Скульптура присвячена вчителю з Запоріжжя, фото: Миг

Однак щастя тривало не довго, і через деякий час одному з пам'ятників зламали довжелезну коцюбу, через що він став схожий на сталевара. Через ще три роки, після даного інциденту, вандали познущались і над пам'ятником Тетяни Сергіївни, у неї відібрали вказівний палець і шкільний журнал.

Скульптура присвячена вчителю з Запоріжжя, фото: Миг

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Більше двох років місцева влада закривала на це очі і зовсім не діяла, а більшості місцевих жителів було на це все одно. Однак, після того як ця історія з'явилася в мережі, запорожці обурилися і почали закликати всіх до вирішення проблеми.

І ось, Володимир Шак пише про те, що він відвідав пам'ятник Тетяні Сергіївні, і відзначив той факт, що палець був повернений назад на місце. Обурення городян не дивно. Наприкінці літа минулого року їм навіть вдалося зібрати гроші на лікування викладача-інваліда, і на щастя, більше ніяких проблем зі здоров'ям у нього немає.

Нагадаємо, раніше Товар з "АТБ" спробував проникнути в шлунок українців металевим дротом, огидні кадри.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні.

Також «Знай.ua» писав, що Покупець АТБ ледь не проковтнув шматок скла з гострими краями, захований в сирі.